Nyheter
2 oktober 2024

Tyréns får fortsatt förtroende från Vasakronan – tecknar nytt ramavtal

Tyréns har tecknat ett nytt ramavtal med Vasakronan, ett av Sveriges största fastighetsbolag. Avtalet, som löper över tre år, gäller våra VVS-tjänster i Stockholm. 

– Vi har haft förmånen att samarbeta med Vasakronan i flera projekt under åren och att vi nu får möjlighet att fortsätta bidra med vår kompetens är det bästa betyg man kan få. Precis som Tyréns har Vasakronan stort fokus på hållbarhet vilket också underlättat i våra tidigare projekt tillsammans, säger Mattias Kulling, avdelningschef för VVS på Tyréns.

Vasakronan är en av Sveriges största fastighetsägare med ett fastighetsbestånd värderat till 175 miljarder kronor. De äger, utvecklar och förvaltar kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. 

– Vi har jobbat nära Vasakronan och varit noga med att kundteamen har en helhetssyn på uppdraget och erfarenhet nog att möta uppdragsgivarens förväntningar. Dessutom har våra samarbeten inom Vasakronans olika projekt fungerat smidigt tack vare hög professionell nivå, lyhördhet och dialog, säger Mattias Kulling.

På Tyréns jobbar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Allt vi gör idag påverkar vår morgondag. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi långsiktiga lösningar för ett samhälle som är ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart. Vi vill vara med och bidra till ett välmående och mänskligt samhälle på planetens villkor.



Bild: Vasakronans fastighet i kvarteret Kronan, centrala Sundbyberg. Ett tidigare ny- och ombyggnadsprojekt där Tyréns anlitats. Fotograf: Gustav Kaiser.